<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">
dnb eiendom
Familie viste stor interesse – DNB-topp tok ikke kontakt
Familien dro på visning én gang. De dro én gang til. Og de førte seg opp på liste. Men de hørte ingenting fra eiendomsmeglersjefen i DNB som i stedet solgte billig til en bekjent.
Megler solgte til kjenning med det laveste budet
Budgiver hadde det høyeste budet og var klar til å by mye mer. Så ringte megler. Han hadde solgt de gamle arvingenes bolig til en investor han kjente – for en lavere sum.
Fortvilte boligselgere: – Det er hele spekteret av følelser
Meglere er daglig i kontakt med nervøse boligselgere. – Spørsmålet er om den fulle og hele korreksjonen har kommet, sier eiendomsmegler Espen Hordnes.
Tøffe prisforhandlinger på fjellet
Eiendomsmeglere forteller om stor avstand mellom kjøpere og selgere på fjellet. – Det er usikkerhet på begge sider, sier Christian Haatuft i Eiendomsmegler 1.
Første boligprisfall siden jul: – Nå snur det
Boligprisene fikk seg en knekk i juni. – Det måtte komme før eller siden, sier seniorøkonom Sara Midtgaard i Handelsbanken.
Eksperter om boligtallene: – Oslo slutter aldri å overraske
– Jeg er overrasket over det tempoet vi ser i Oslo med de signalene vi får på rentebanen, sier salgsdirektør André Øren i DNB Eiendom.
DNB Eiendom: – Vi har nesten to ulike boligmarkeder nå
Slik tror DNB Eiendom-sjef Renate Sørestrand-Hansen boligmarkedet vil utvikle seg, og dette er hva som kjennetegner markedet nå.