<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">
dnb markets
SpareBank 1 SR-Bank er favoritten
DNB-analytiker Håkon Astrup påpeker at banken er attraktivt priset, har god utlånskvalitet og kan vokse raskere enn sektorsnittet.
Hva om Kinas stimulanser uteblir?
Kinas økonomi har skuffet siden gjenåpningen, og står overfor flere strukturelle utfordringer. Til tross for betydelige oppsparte midler under pandemien, har vi ikke sett tegn til en forbruksfest etter gjenåpningen.
Superbull på BW LPG og Avance Gas
VLGC-rederiene, BW LPG og Avance Gas, har begge gått som en kule på børsen i år. Det er rom for mye mer, mener DNB-analytiker Jørgen Lian.
Yara opp eller ned?
DNB Markets: – Dette er en av våre favorittaksjer
– Aksjen gjør det bra på de faktorene vi legger mest vekt på, sier DNB-strateg Paul Harper etter at han foretok et bytte i meglerhusets ukeportefølje. 
Rentevinnerne 2024
Hvor skal du som investor putte aksjepengene dine om rentene går videre opp – og hvilke sektorer vil sannsynligvis toppe vinnerlistene ved en tilsvarende rentenedgang? Noen av landets desidert flinkeste forvaltere og aksjestrateger gir deg svaret her i Kapital.    
– Tvilen om ny renteøkning er borte
Det må skje noe dramatisk for at ikke Norges Bank skal sette opp styringsrenten i desember, mener DNBs sjeføkonom Kjersti Haugland.