<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">
dnt
Vi skal lytte til motvinden
Befolkningen har et langt mer nyansert syn på vindkraft enn mange motstandere vil skape inntrykk av. Det skriver Knut Kroepelien i Energi Norge og Øyvind Isachsen i Norwea.
Ingen garanti for stortingsbehandling av vindkraft
Olje- og energiminister Kjell-Børge Freiberg (FrP) sier han ikke har bestemt seg for hvordan den nasjonale rammeplanen for vindkraft på land skal behandles.
Snøhetta tegner for DNT
Snøhetta tegner stadig flere hytter og har bidratt med å gi turist­hyttene et mer moderne uttrykk. – Hyttene med moderne arkitektur er blant de mest besøkte, sier Den Norske Turistforening (DNT).
DNT melder om flere ledige hytter i påskefjellet
Til tross for at påska for mange er synonymt med hytter og skitur på fjellet, er det ledige senger på flere av DNTs hytter.
KIWI investerer i vannkraftverk (!)
Ja, du hørte riktig. Dagligvarekjeden investerer et tosifret millionbeløp for å rehabilitere en gammel kraftturbin, og hylles av turistforeningen.  
550 hytter DNT-hytter står klare på påskefjellet
Med ny overnattingsrekord forventer Den Norske Turistforening storinnrykk av hytteturister i påsken.
Rekordmange hytteovernattinger i Norge i sommer
Bøndene fortviler, mens ferieglade nordmenn jubler over sydenvarmen. Stadig flere velger å feriere i Norge og Den Norske Turistforening melder om rekordår.