<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">
dolphin driling
Seadrill motsetter seg salg av rigger
Krangelen mellom Seadrill og et amerikansk hedgefond om North Atlantic Drilling-riggene fortsetter. Seadrill mener kreditorene ikke kan tvinge gjennom et salg av riggene.
Dunker inn nok en riggkontrakt
Etter å ha fylt opp hele 2021, bygger Dolphin Drilling nå opp ordrereserven for 2022 med nok en kontrakt til «Borgland Dolphin». Samtidig jobbes det med å kjøpe flere rigger.
Ny beiler byr på Seadrill-rigger
Kjendisinvestorer på bunnfiske i rigg - sikter mot børs
Espen Westeren og Gunnar Hvammen etablerer riggselskap for å gjøre saftige asset play. Onsdag hentet de 700 millioner kroner og kjøpte et boreskip på brannsalg.
Vil kjøpe flere av riggene til Seadrill
Dolphin Drilling har store vekstambisjoner. Nå har selskapet kastet seg inn i kampen om å kjøpe inntil åtte rigger fra konkursrammede Seadrill.
Kreditorene selger «kronjuvelen»
Kreditorene skal være i ferd med å inngå en avtale om å selge Fred. Olsens gamle kronjuvel, boreskipet «Bolette Dolphin». Trolig må de ta et heftig tap.
Nytt år, ny riggdeal
Dolphin Drilling har sikret seg en kontrakt med INEOS Energy på norsk sokkel. Dermed er «Borgland Dolphin» fullbooket ut 2021.