<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">
egil stenshagen
– Det skremmer investorene
– Det er kommet tøffe innstramminger, ganske brått og uforutsigbart, sier investor Egil Stenshagen. Han synes ikke næringslivet klager for mye.
Én hytte er ikke nok for Norges rikeste
Det blir ikke skikkelig sommer med kun én hytte. Flere av landets rikeste, mange av dem eiendomsinvestorer, har kjøpt både to, tre og fire strandperler i Norges dyreste hyttestrøk.
Stenshagen tjente 1,3 milliarder i fjor
Egil Stenshagen tjente 1,3 milliarder kroner i fjor. Salg av Bank Norwegian og dekkvirksomhet bidro med mesteparten av aksjegevinster på 600 millioner. Men nå raser aksjene.
Kursstup for børsrakett
Restrukturering og lavere aktivitet gikk utover inntjeningen for Multiconsult i tredje kvartal. Aksjen er ved en drøy time før stengetid ned 15,6 prosent.
– Det blir all time high
Bil og dekk har gått så det griner under corona og favorittaksjene har slått til. Men nå har Stenshagen begynt å investere i bransjer de ikke kan noe om.
Har tjent én milliard på Bank Norwegian
Bank Norwegian flyr nå til Sverige. Medgründer Bjørn Kise har gjort 50-gangeren og innkasserer nær én milliard kroner.
Dekkraid verdt 3,2 mrd. - når går de på børs?
Egil Stenshagen og Paul Oord solgte i vår dekkimperiet til Altor, men ble med videre i Nordic Tyre Group. Nå kjøper de seg stort opp i Baltikum til en prising på 3,2 milliarder.