<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">
eiendom
Dette tror ekspertene om boligmarkedet i 2023
Å spå boligprisene riktig er en kunst få klarer å gjenta. Ekspertene klarer i hvert fall ikke bli enige, og prognosene for 2023 spriker mer enn noen gang.
Håvard Nordtveit prøver seg på monsterflipp på Tjuvholmen
Tidligere landslagsspiller Håvard Nordtveit kjøpte en eksklusiv leilighet av en presset Emil Eriksrød for 76 millioner i november. Nå, én måned senere er den til salgs for 90.
MC-klubber nektes forsikring på eiendommer - svarer med å gå rettens vei
Selv etter over 20 år med prikkfrie kundeforhold, mener forsikringsselskapet If at to motorsykkelklubber er for risikable å ha som kunder. Klubbene trekker nå If for retten.
Bitter strid i skjærgårdsdrøm
Strømstad Spa-eier Thor Morten Halvorsen er i full krig med leilighetseierne med avstengt vann og strøm, stengte heiser og parkering, og til slutt stengt hotell, som våpen. Nå er det klimaks.
Oljefondet tapte 449 milliarder på tre måneder
Oljefondet tapte på alt i tredje kvartal – men vokste likevel med 559 milliarder kroner, takket være en svak krone.
Har kuttet prisen med 50 millioner
Investor Hans Preben Mehren ville opprinnelig ha 120 millioner kroner for prakteiendommen i Holmenkollen. Nå er prisen nesten halvert.
Selger funkisslott – vil ha 120 mill.
Anton Sport-gründer Morten Lager kjøpte funkisslott på egen halvøy og pøste inn mange titalls millioner. Nå vil han ha 120 millioner rett ved Norges mest trafikkerte motorvei.