<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">
eiendomsskatt
Oslos byråds siste budsjett – vil øke eiendomsskatten på næringseiendom
Onsdag la Oslos rødgrønne byråd frem sitt siste budsjettforslag før de overlater makten i hovedstaden til de borgerlige. Byrådet vil øke eiendomsskatten på næringseiendom.
Vil gå til gruppesøksmål om eiendomsskatt
Med advokat Bettina Banouns hjelp har boligeiere i Fredrikstad sendt varsel om søksmål til Fredrikstad kommune med påstand om at eiendomsskatten er ugyldig utskrevet. 
Her får hytteeierne skattesmell i 2024
I noen av de mest populære hyttekommunene vil eiendomsskatten øke kraftig i 2024.
Boligeiere i Oslo kan få skattesmell
Kommunevalget vil være avgjørende for om eiendomsskatten i Oslo vil øke kraftig også i 2024, eller om bunnfradraget økes slik at skatten reduseres og færre må betale.
Skattesjokk i 18 kommuner
Tall fra Statistisk sentralbyrå viser at i 18 kommuner fikk eierne av en enebolig på 120 kvadratmeter en økning i eiendomsskatten på mer enn 50 prosent fra 2022 til 2023.
Vant over kommunen i eiendomsskattekrangel
Notodden kommune kan ikke nekte en hytteeier innsyn i hvordan eiendomsskatten beregnes ved å skylde på taushetsplikt, konkluderer Oslo tingrett i en fersk dom.
Jakten på kutt og eiendomsskatteslutt
Mens Oslo byrådet sløser med milliarder av kroner, krever de inn rekordsummer med eiendomsskatt, skriver Nikolai Bjerke Dyvik (H).