<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">
eivind helgaker
Lyse kjøper Ice Group Scandinavia
Lyse kjøper Ice Group Scandinavia i en avtale verdt 5,56 milliarder. Ice Group venter at aksjonærene bare vil sitte igjen med «et begrenset beløp».
Ice-ledelsen etter kollapsen: – En reaksjon på at vi virkelig får ryddet opp
Etter flere år med kraftig vekst, utbygging av nett og tilførsel av kapital vil Ice legge om kursen. Ledelsen mener grepene er nødvendige.
Blodbad for Ice-aksjonærene
Hva blir utfallet når største aksjonær i Ice, som eier 62 prosent, sier nei til å delta i en emisjon? Krakk, kollaps, blodbad og stor usikkerhet for de gjenværende aksjonærene.
Ice vil hente 1,4 milliarder i obligasjonsmarkedet
Mobilutfordreren Ice har engasjert DNB Markets, Arctic Securities og Pareto Securities til å sjekke investorinteressen rundt et nytt obligasjonslån på 1,4 milliarder kroner.
Nå kommer skalaeffektene frem for Ice
Investeringene mobiloperatøren Ice har gjort i sitt eget nett synes nå godt i regnskapet. Det siste året har inntektene steget kraftig mens kostnadsbasen er stabil.
Bygger opp til krig i Ice
Den amerikanske forvaltningsgiganten GoldenTree fnyser av Ice-ledelsens utspill om at de er presset av investorene sine for å få tilbake Ice-lånet, som opprinnelig løper til 2030.
– Sikkert investorer som puster dem i nakken
Konsernsjef Eivind Helgaker i Ice tror den amerikanske forvalteren GoldenTree presses av investorene for å få tilbake pengene sine. – De har jo forsøkt å selge deler av lånet i halvannet år, sier han.