<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">
el-sykkel
Ny parkeringsnorm uten minimumskrav til parkering
Oslo kommune har foreslått endringer i gjeldende parkeringsnorm, som blant annet fjerner minimumskravene til parkering. Det blir dermed mindre behov for areal og ressurser for å imøtekomme kommunens krav til parkeringsplasser. Endringen kan medføre store besparelser for de som vil bygge, og fortjeneste dersom arealet i stedet kan brukes til annet formål.
– Det var et sjokk å flytte fra Dubai til Hokksund
Oljeingeniøren kjedet seg på jobb og kom i skade for å teste en fulldempet elsykkel en høstkveld. Det resulterte i et gründersirkus uten like
Utsetter kapitaljakt til etter corona
Morten Rynning i CityQ prøvde å hente 10 millioner til norske, eldrevne bilsykler. – Dårlig timing, lød tilbakemeldingen.
Smil og glede er blitt en suksessoppskrift
Hvis du ikke umiddelbart smiler når du setter deg på sykkelen, må du velge en annen modell. Og Sykkelpikenes mantra virker, for nå har omsetningen økt til rundt 100 millioner kroner.
Aksjemegleren sa opp jobben for å finne løsning på rushtrafikken
Aksjemegleren Mats Porle fra Stockholm ble så lei av å sitte "stuck" i rushtrafikk at han sa opp jobben for å konstruere drømmesykkelen.
Elsykkel-penger gikk til samfunnstopper
Mangemillionærer, direktører og redaktører figurer på lista over oslofolk som har fått penger fra byrådet for å kjøpe elsykkel.