<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">
elsparkesykkel
Forbrukertilsynet varsler gebyrer til Stayclassy
Etter at Stayclassy har fortsatt å bryte loven, til tross for veiledning fra Forbrukertilsynet, varsler nå tilsynet at nettbutikken vil få bøter.
163.000 i bot for promillekjøring på elsparkesykkel
Advokat Brynjar Meling vil at Høyesterett skal ta stilling til bruken av skyhøye bøter for promillekjøring på elsparkesykkel.
80.000 kroner i bot for promillekjøring med elsparkesykkel
En 40 år gammel kvinne er dømt til 80.000 kroner i bot og 18 dagers betinget fengsel for å ha kjørt elsparkesykkel med promille i Stavanger.
Voi: – Ikke lenger gode grunner til å holde stengt for utleie om natten i Oslo
Elsparkesykkelselskapet Voi mener det er på høy tid til å åpne opp for å utleie av elsparkesykler i Oslo også på nattetid.
En av fire vil forby elsparkesykler
23 prosent mener at det bør innføres forbud mot all bruk av elsparkesykkel i Norge, ifølge en fersk undersøkelse gjort av Tryg Forsikring og Trygg Trafikk.
5 av 10 vil forby elsparkesykkel på fortau
Forslaget om å forby elsparkesykler på fortau utredes av regjeringen. Ifølge en fersk undersøkelse får det støtte av halvparten av de spurte.
Samferdselsministeren forsvarer aldersgrense på elsparkesykler
I løpet av våren innføres det en aldersgrense på 12 år for å bruke elsparkesykler. Samferdselsministeren forsvarer regelen, som han håper kan forhindre ulykker blant barn.