<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">
engebret dahm
– Oppgangen var ekstrem
Klaveness Combination Carriers nøt godt av et sterkt produkttankmarked i Mexicogolfen inn mot jul. Flaks, mener konsernsjefen.
Sikrer ny avtale i sterkt marked
Klaveness Combination Carriers har landet en toårsavtale med en ledende aktør i energisektoren.
Tidenes beste fra Klaveness
Pengene fortsetter å renne inn i Klaveness Combination Carriers. I tredje kvartal var det fremfor alt et knallsterkt produkttankmarked som sørget for nok et rekordresultat.
Klaveness forlenger fraktkontrakt
Oslo-rederiet Klaveness Combination forlenger kontrakten med bahrainske Alba om frakt av alumina fra Australia til Bahrain i ytterligere fire år.
Knuser alle rekorder
Klaveness tjente rått med penger både i produkttank og i tørrbulk i andre kvartal og slo alle tidligere rekorder. Rederiet venter likevel betydelig bedre resultater i tredje kvartal.
Ikke gjør den samme tabben to ganger, IMO!
Foreslåtte regler fra Den internasjonale sjøfartsorganisasjonen (IMO), vil gjøre det vanskeligere for bransjen å kutte utslipp, skriver Engebret Dahm.
Beste utsikter på 10 år
Mens mange er kraftig bekymret for økende drivstoffpriser, bidrar de til bedre resultater for Klaveness Combination Carriers.