<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">
estland
River digert Sovjet-monument
Estland rev et lite Sovjet-monument og ble straffet med et av tidenes cyberangrep. Nå river Latvia et 80 meter høyt minnesmerke.
Estland utsatt for massivt dataangrep
Bedrifter og regjeringskontorer i Estland ble onsdag rammet av omfattende dataangrep. Det skjedde dagen etter at landet fjernet et sovjetisk krigsminnesmerke.
Advarer mot å gjøre samme Putin-tabbe igjen
Estlands statsminister Kaja Kallas fortsetter sin tøffe Russland-linje, og advarer Vesten mot å inngå fredsforhandlinger.
EU-ledere i opphetet debatt om det er riktig å snakke med Putin
Telefonsamtalene som Emmanuel Macron og Olaf Scholz har hatt med Russlands president Vladimir Putin, førte til en opphetet debatt under EU-toppmøtet denne uken.
EU-land etterlyser gassforbud
Estlands statsminister Kaja Kallas mener et importforbud mot russisk gass må komme i kjølvannet av oljeforbudet, men har ikke tro på at det skjer nå.
Zelenskyj: Baltikum er neste på Russlands liste dersom Ukraina faller
De baltiske landene er de neste på Russlands liste dersom Ukraina faller, advarer president Volodymyr Zelenskyj, som nok en gang ber om å møte Putin.
Estiskeid skip sank utenfor Odesa
Lasteskipet Helt, som er eid av et rederi i Estland, sank torsdag etter å ha blitt beskutt, ifølge ukrainske myndigheter.