<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">
Kjøp
eu
EU innfører nye sanksjoner mot Russland
EU innfører nye sanksjoner mot Russland som blant annet innebærer import- og eksportforbud. Det skal svekke russisk økonomi, sier EU-sjef Ursula von der Leyen.
EU-presidenten mener Russland må fjernes fra FNs sikkerhetsråd
Russland bør suspenderes fra FNs sikkerhetsråd, mener EU-president Charles Michel.
Russere på flukt kan få asyl i Europa
Russlands utenriksminister Sergej Lavrov gikk som ventet til motangrep under torsdagens møte i FNs sikkerhetsråd om krigen i Ukraina. Samtidig åpner EU for å gi asyl til russere på flukt.
– Ikke mye som peker mot resesjon
Oljeprisen har vært i en fallende trend siden i sommer, men det er gode grunner til å tro at den er i ferd med å snu, spår Ole-Rikard Hammer i Arctic Securities.
Mister tillit til Kina
Kinas status som en attraktiv investeringsdestinasjon er i ferd med å bli erodert, etter at kineserne har innført en rekke inngripende og overdrevne covid-nedstengninger, advarer EUs handelskammer i en ny rapport.
Ungarn lover å følge EUs krav etter trussel om blokkering av midler
Etter at EU søndag truet med å holde tilbake 77 milliarder kroner, lover nå Ungarn at de skal trappe opp jakten mot svindel og korrupsjon. 
– Utsletter fullstendig deres troverdighet
Eksperter mener lavere priser, kraftig fallende eksport og fullere europeiske lagre peker mot et russisk tap i energikrigen mot Europa.