<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">
euronext growth
Storopprydning på børs: – Det er nå du kan få kjøpt 1 krone for 30 øre
De lovet fest, men det ble fiasko. Nå pågår den største ryddejobben i Oslo Børs’ historie og noen kommer til å finne gull.
Pengene fosser ut på Euronext Growth
I fjor var det samlede tapet til selskapene på Euronext Growth 4,3 milliarder kroner. – Det bør bygges stein på stein, ikke loves gull og grønne skoger, sier Alfred Berg-forvalter Leif Eriksrød.
– Det er zombie-aksjer
Hele 60 prosent av aksjene på Euronext Growth har en daglig omsetning på under 200.000 kroner. – Det er veldig skummelt å investere i disse, sier Mads Johannesen i Nordnet.
Strykes denne uken
Play Magnus forsvinner fra børs igjen etter drøyt to år på Euronext Growth.
Vil flytte fra hovedlisten til Euronext Growth
Riggselskapet har ingen rigger lenger. Nå vil det overføre noteringen av sine aksjer fra hovedlisten på Oslo Børs til Euronext Growth.
Roboter elsker nødemisjoner
Handelen i Flyr-aksjer er 15-doblet siden selskapet annonserte en emisjon på 430 million kroner. Noe er naturlig kjøp og salg, men mye er algoritmehandel som finner og utnytter handelsmønster.
Pengesterke oppkjøpsfond jakter børskupp
Et råttent kapitalmarked tvinger børsselskaper til nye finansieringskilder. Nå står pengesterke oppkjøpsfond klare til å raide Oslo Børs.