<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">
fearnley offshore supply
Spår spekulativ nybygging i år
Fearnley Offshore Supply-sjef Harald Paulsen Løvik tror en ekstrem tilbudsskvis i offshoremarkedet vil føre til at rederne begynner å bygge for olje og gass-segmentet igjen.
- Det er kraftig på vei opp
Skipsmeglerforetaket Fearnley Offshore Supply har levert positive resultater både i opp- og nedturer. Nå har en ny oppgang startet, som kan gi spekulativ nybygging allerede i år.
– Dagratene for subseaskip skal forbi gamle høyder
Det bygges ikke nok skip hverken for offshore vind- eller subsea-segmentet. Jesper Skjong i Fearnley Offshore Supply venter betydelig høyere dagrater.
Putin bidrar til brennhett subsea-marked
Rateeksplosjon i supply
Med fornyet optimisme i markedet og rater på ekstreme nivåer har offshoremarkedet en gyllen tid i vente, tror Fearnley Offshore Supply. 
– Spent på havvindsektorens betalingsvilje
Det knives om offshorefartøyene og Fearnley-analytiker Jesper Skjong mener det ikke er sikkert havvindprosjektene trekker det lengste strået. 
Venter årevis med supply-opptur
Etter mange krevende år peker pilene kraftig oppover i offshore supply. Vi får besøk i studio av analytiker Jesper Skjong i Fearnley Offshore Supply. Hva driver ratene, hvilke selskaper ligger best an og er det noe som egentlig kan ødelegge festen med det første?