<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">
ferd
Storselger etter tidenes comeback
Ferd var blant de aller største eierne, men har solgt aksjer i et voldsomt tempo etter at børstaperen fikk enn opptur på svært gode førstekvartalstall.
Ferd-topp inn i «Trygda»-styret
Konsernsjef Morten Borge i Ferd forvalter Andresen-familiens 43 milliarder kroner. Nå får han nye 328 milliarder å følge opp, da han entrer styrerommet til Folketrygdfondet.
Rødt lys for Andresen-familien i hotellselskap
Alt var klart for at Andresen-familiens holdingselskap skulle komme tungt inn på eiersiden. Men så dro småaksjonærene i nødbremsen.
Krise for Ferd-Andresens aksjeinvesteringer
Hele 14 av dagens 17 investeringer på børs har gitt negativ avkastning for Ferd. Det samlede tapet beløper seg til over 2,3 milliarder kroner.
Kaster kortene i Scatec
Etter ett år med bunnfiske i Scatec har Johan H. Andresen kastet inn håndkle og solgt seg helt ut av fornybarselskapet. 
Andresens planktonselskap setter børsplanene på vent
Planktonselskapet selger vidundermiddel til både mennesker og dyr, og skulle på børs før sommeren. Men klimaet er for dårlig, mener finansdirektør Roar Hausner.
Andresens børsfiasko
Ferd kjøpte aksjer for over 1 milliard kroner i den svenske netthandelskjempen i fjor. Nå er mer enn 750 millioner tapt.