<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">
finansavisen motor
Tar Porsche 911 fra 650 til 820 hk
Brabus lager råtass-versjon av en råtass, når Porsche 911 Turbo S blir til Brabus 820. 
Hyperbil til 72 millioner kroner
«Longtail», «Langheck», «Codalonga». Kjært barn har mange navn, men når det handler om Pagani Huayra blir det Codalonga. I bare fem eksemplarer.
FA Motor: Plugin-fall og elektrisk kabriolet
Vi tar en prat med FA Motors Håkon Sæbø som viser oss en ny Mercedes få nordmenn vil ha og en annen mange vil ha. I helgen kan du lese om det og en elektrisk kabriolet.
El-BMW, SAAB-jubileum og prisrekord på Mercedes
Her er noe av det Motor-redaksjonen byr på i helgen.
Les helgens FA Motor: Aston-SUV og lavpris-eTron
I helgens Motor kan du lese om hvordan bilbransjen driver lobbyisme for å heve vektgrensen på førerkortene, og så blir det blant annet test av Aston Martin DBX 707 og innstegsmodellen av Audi eTron GT. Hvor mye fres er det i den? Vi spør redaksjonssjef Andreas Scheel.
Elbilmoms og Defender med kabel
I helgen kan du lese om en klassisk britisk bil med kabel og en uten i FA Motor. Mer om det og elbilmoms kan du se mer om i dette klippet!
Les FA Motor i helgen: Porsche-rakett og Mercedes-buffé
I helgens utgave av Motor tester vi Porsches svar på Lamborghini Urus. Tar Porsche tilbake tronen som produsent av det hissigste og kjappeste man får i SUV-klassen?