<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">
finansmarkedene
Derfor stiger aksjemarkedet mens folk mister jobben
Samtidig som pandemien stadig skaper store økonomiske problemer, er det feststemning som aldri før i finansmarkedene. Sjefstrateg Christian Lie i Danske Bank ser syv forklaringer.
Tradere er klare for valguro
Om en drøy uke skal det velges ny president i USA. Utfallet av valget kan få stor betydning for finansmarkedet, i hvert fall på kort sikt.
Coronakrisen og de rike
WHO-sjefens oppfordring til markedene: – Ro dere ned!
Børser verden rundt er rammet av coronaskrekk. Generaldirektør i Verdens Helseorganisasjon (WHO) mener det er på tide å roe ned. 
Når bør investorene kjøpe og selge?
- Jeg er en adrenalinjunkie, sier Svein Harald Øygard. Han var sentralbanksjef på Island under finanskrisen og har levd med kriser i 25 år. I en ny bok gir han råd til investorene.
- Har en bedre høst i vente
Markedene har hatt en volatil start på høsten, men utsiktene er mer positive enn mange hadde ventet, mener investeringssjef Jay Pelosky i TPW Investment Management. 
Valutastrateg: Dette ga forvirring i markedene
Magne Østnor i DNB Markets mener at usikkerheten fortsatt rår i markedene. - Ikke så rart, når man på samme dag må fordøye motstridende meldinger, sier han.