<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">
finanstilsynet
Får gebyr for udekket shortsalg
Fire investorer får gebyr for udekket shortsalg i Nordic Mining på opptil 850.000 kroner.
Finanstilsynet har ikke abdisert
Privatrettslige forhold må i all hovedsak løses mellom partene og eventuelt prøves for domstolene, skriver Anne Merethe Bellamy i Finanstilsynet som svar til Pål Vaage Martinsen.
Villedende påstander om manglende rettsikkerhet
Det er vanskelig å forstå Espen Husstads kritikk om manglende rettsikkerhet i Insr-saken, hevder Per Mathis Kongsrud i Finanstilsynet.
Ba om hjelp, og fikk bot
Investor Magne Tveiten passerte flaggplikten i et biotekselskap. Han ba da Finanstilsynet om hjelp for å melde fra til børsen. Men i stedet for veiledning, ble han bøtelagt.
Fikk smekk av Finanstilsynet
Finanstilsynet ga Espen Teigland smekk på fingrene for haussing av egne aksjer i fjor høst. Til tross for advarselen har han gjentatt haussingen i år.
Finanstilsynet grep tak i aksjehaussing
– Finanstilsynet har merket seg oppslaget i Finansavisen, sier seksjonssjef Thomas Borchgrevink. Han grep tak i Investornytt-sjef Espen Teigland allerede i fjor.
Finanstilsynet: Pengejakt til Arctic-prosjekt var ulovlig
Arctic Securities måtte hente krisepenger til eiendomsprosjektet Lysaker Park. Finanstilsynet mener investorene ikke ble forelagt riktig verdi på eiendommen og gir refs for behandlingen av ikke-profesjonelle investorer.