<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">
finnmark
Stappfulle banker
Innbyggerne i Viken og Troms og Finnmark har spart mest under coronaen, og har mest å rutte med til konsum når restriksjonene slippes opp.
Rema-kjøpmann dømt for korrupsjon og heleri
Franchisetakeren (51) fikk øl som motytelse fra Ringnes-ansatt og kjøpte minst tre halvpaller med øl svart. Han betalte med kontanter og dagligvarer fra Rema-butikken.
Fersk datter med 50 mill. i sikte
Oslo Børs-noterte Endúrs nye datterselskap ligger an til å sikre fire kontrakter på kort tid, med samlet verdi på nær 50 millioner.
Fester grepet om helsetech i Finnmark
Bevegelsessensorer og lokaliseringsteknologi har slått an i kommuner som Alta og Hammerfest. Serit Eltele runder trolig 30 millioner kroner i helseteknologi i Finnmark i 2020.
Brann i Equinors anlegg på Melkøya
Nødetatene har rykket ut til Melkøya utenfor Hammerfest, hvor det brenner i en turbin på Equinors produksjonsanlegg for gass. Det er fare for spredning.
Gruvedrift: Det handler ikke bare om Norge
Det skjer igjen og igjen, men verden bryr seg ikke, og i Norge er vi mest opptatt av oss selv, skriver geolog Halfdan Carstens.
Flertall for å la storfylker oppløse seg selv
En ny meningsmåling viser at et stort flertall mener at storfylker som Viken og Troms og Finnmark bør få oppløse seg selv.