<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">
first fondene
– Det en mangedoblingskandidat
Alfred Berg og DNB styrte unna, men Martin Mølsæter mener han har funnet gull. – Uaktuelt ikke å doble pengene, sier forvalteren.
Indeksfond og regelstyrte strategier er vinnerne
Vi er vår egen verste fiende fordi psykologien virker mot oss, skriver Thomas Nielsen i First, som selv forvalter et aktivt aksjefond.
Mener DNO kan kjøpes til rabatt
Martin Mølsæter solgte DNO-aksjene han fikk som oppgjør i sommer. Nylig møtte han ledelsen i selskapet. Nå venter han på gnisten som kan gi megarabatt i aksjen.
Firsts sukessformel: Kjøp kvalitetsaksjer på billigsalg
Flere av forvalter Jonas Heyerdahl favorittaksjer har fått kursfall på 20-40 prosent i år, tross solid vekst og høy kapitalavkastning.
First forvalterens suksessformel: Langsiktige investeringer i robuste selskaper
Jonas Heyerdahl prøver ikke å «time» markedet. Hans favorittaksjer inkluderer en IT-konsulent, en våpenprodusent, en oppdretter og en entreprenør.
Noe rart har skjedd i fondsbransjen i år
Utlendinger kaster seg over aksjefond i norske forvaltningshus, men ikke norske suksessfond – slik som Martin Mølsæters First Generator. Der har kunder trukket penger ut. 
Odin-fond er ned 44 prosent i år
Krakket i svenske eiendomsaksjer vil ingen ende ta. I høst hoppet småsparere på aksjefondet Odin Eiendom, som i år nesten har halvert seg.