<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">
folkefinansiering
Vil bli folkets pizza
Mano Pizza satser på folkefinansiering når minikjeden nå skal hente opp til 12 millioner kroner. Det er nok til å åpne ytterligere syv–åtte nye restauranter.
Henter millioner fra DNB og Schibsted
DNB og Schibsted satser på folkefinansierte lån. Nå styrker de eierskapet i finansmyggen FundingPartner, som prises til 300 millioner kroner.
Vil knuse rekord med bilsimulator
Kjøreskolen Way skal hente 50 millioner kroner fra Ola og Kari Nordmann. Om emisjonen lykkes, blir det norgesrekord.
Skal vokse fra 6 til 60 hoteller
Hotellkjeden Citybox har seks hoteller i fire land. Nå henter den penger fra private investorer for å ekspandere til 60 hoteller innen ti år.
Knuste norgesrekord – sikter mot børs
Lilbit har 28 millioner friske kroner og 800 nye investorer. Nå peprer de gründeren med forslag om hva selskapet skal satse på.
Folkefinansiering – vær obs på ulempene
Folkefinansierte produkter er forlokkende, men det finnes ulemper i denne finansieringsformen sett opp mot mer tradisjonelle finansieringsformer, skriver Nicolai Halbo og Nicholas Foss Barbantonis i Simonsen Vogt Wiig.
Har signert lån for 1 milliard i år
På tre måneder har folkefinansieringsplattformen Kameo signert lån for 500 millioner kroner, og dermed er målet for året i boks allerede i oktober.