<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">
folkeinvest
Konkursbølge rammer folkefinans
32 selskaper som har hentet penger på Folkeinvest eller Dealflow er konkurs. Dermed har tusenvis av investorer mistet pengene.
Siktet mot børs – konket med 28 millioner i krav
Kalma Interiør skulle kapre andeler av hjemmemarkedet på 43 milliarder kroner. Men i stedet for Oslo Børs endte selskapet i Buskerud tingrett.
– Makroen taler for å vente
I Norge har Folkeinvest fosset frem med sine småemisjoner rettet mot Ola og Kari Nordmann. Nå er planene om å gå nordisk lagt på is.
Sluker omstridt låneformidler
Sparebank 1 SR-Bank tar 38 prosent eierandel i Folkeinvest, som er spesialist på småemisjoner. Samtidig overtar Folkeinvest låneformidleren Monio.
Konket med 11 millioner i gjeld
Med 2.000 småaksjonærer og IT-gründer Stian Rustad på eiersiden skulle Telemark Bryggeri revolusjonere ølmarkedet. Det endte med oppbud.
Ber Vestre endre loven
Finansnæringen er pålagt å rapportere bærekraftsdata til en offentlig etat som en annen allerede sitter på. En etterspurt lovendring vil gjøre rapporteringen enklere.
Witzøe-selskap satser stort på landbasert oppdrett
Torghatten Aqua har store planer om vekst innen landbasert oppdrett. Nå henter selskapet vekstkapital gjennom Folkeinvest, og aksjen skal noteres på gråmarkedsbørsen NOTC.