<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">
fondsfinans
– Har vært helt verdiløst å investere der
Fondsfinans-forvalter Christoffer Callesen jakter utbyttemaskiner og selskaper med gode reinvesteringsmuligheter. Scatec får ikke plass i porteføljen.
– Det kommer til å sprute penger
Fondsfinans Utbytte-forvalter Christoffer Callesen har kjøpt én krone for 50 øre i Wilh. Wilhelmsen Holding. Nå venter han på uttellingen.
Finansco-forvalter: Geopolitisk risiko er ikke tilstrekkelig priset inn
For tiden foretrekker Kjetil Gregersen i Finansco rentefond med moderat kredittrisiko og mellomlang durasjon, nordiske høyrentefond og norske aksjefond med verdifokus.
Tror Equinor kan tjene på Midtøsten-konflikten
SAM-partner Even Krohn-Pettersen påpeker at vi kan få enda høyere oljepriser, samt at aksjen er «billig» og har høy utbyttekapasitet.
Er blitt mer forsiktig med norske aksjer
Forvalter Even Krohn-Pettersen mener Norges Bank kan bli tvunget til å velge mellom høy inflasjon og resesjon.
Flyr høyt på oljeobligasjoner
Erlend Lødemel i Fondsfinans High Yield har levert best avkastning av norske høyrentefond i år. Nøkkelen er tung oljeeksponering og undervekt i svensk eiendom.
Fokuserer på Ukraina-krigens ringvirkninger
Forvalter Even Krohn-Pettersen i Stavanger Asset Management tror selv en relativt kortvarig krig kan skape varige endringer i aksjemarkedet.