<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">
Kjøp
forbrukslånsbanker
Svensker dundrer inn i refinansieringsmarkedet
Neobanken Northmill skal toge inn i Norge og ta et jafs av refinansieringsmarkedet som er beregnet til 130 milliarder kroner. 
Midelfart kaster kortene i Sveaas-bank
Investor Celina Midelfart har vært aksjonær i Instabank i flere år. Denne uken er 2,5 millioner aksjer lempet ut og Midelfart er ute av aksjonærlisten. 
Analytiker om forbrukslånsbankene: – Marginene er under press
Forbrukslånsbankene kjemper om kundene og kredittanalytiker Geir Kristiansen i Nordic Credit Rating tror marginene vil være under hardt press i tiden som kommer. 
Full fest i forbrukslånsbankene
Forbrukslånsbankene har gjort et realt comeback kursmessig de seneste månedene. SpareBank 1-analytikerne Tiril Flørnes Støle og Nils Christian Øyen mener sektoren kan ha mer å gå på.
Nordmenns kredittkortbruk øker
Kredittkortbruken øker samtidig som forbruksgjelden faller, ifølge ferske tall fra Gjeldsregisteret. 
Sissener: Flere banker vil flagge utenlands
Når Nordax nå vil kjøpe Bank Norwegian er det bare starten på en utflytting av norske nisjebanker, mener forvalter Philippe Sissener.
Fortsatt risiko for forbrukslånsbankene
Forbrukslånsbankene er trolig gjennom det verste, men risikoen er fortsatt betydelig, mener kredittanalytiker Geir Kristiansen i Nordic Credit Rating.