<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">
fritidsbolig
Kjøpte privat øy for 43 millioner i fjor - selger for 35 i år
To ivrige budgivere sendte i fjor prisen for en privat øy i Oslofjorden fra 30 til 43 millioner. I år er øya igjen for salg - med et kraftig priskutt.
– Når man begynner å krangle om ting, er det for sent
Advokat Karoline Henriksen diskuterer hva man bør fokusere på, ved sameie av fritidsbolig. Blant annet er en forkjøpsrettsklausul viktig.
Svensk salgsras i fritidsboligmarkedet
Det seneste året er det solgt 30 prosent færre fritidsboliger i Sverige. – Mange fokuserer på primærboligen når rentekostnadene øker, sier en analysesjef.
Dæhlie får ikke napp
Bjørn Dæhlie-selskap forsøker å selge en luksushytte til 29 millioner kroner i Trysil. Kjøperne har imidlertid latt vente på seg.
Rekordpriser på Rivieraen
Gjennom pandemien har prisene på fritidsboliger i Syd-Frankrike steget. Det er selgers marked, ifølge Wretman Estate og Norsk Megling.
– Ett hundre prosent grådighet
Johan Herman Falck kjøpte en leilighet i Solons prestisjeprosjektet Hafjell Front. Så gikk alt i vasken. Nå raser han mot utbyggeren.
Hytteprisene steg drastisk i fjor: – Interessen for de dyre hyttene er fortsatt overraskende stor
Selv med økt rente og strømpriser som aldri har vært høyere, steg hytteprisene i Norge med hele 10,1 prosent i 2022. Flere meglere melder om kruttsterk interesse for dyre hytter også etter nyttår.