<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">
gallerier
– Utsolgt med en gang
I fjor solgte Trym Ruud (23) NFT-er for over 20 millioner kroner. Nå har han åpnet sitt eget galleri på Fornebu.
Kunstrådgiver Mie Mortensen: – Man må kjøpe, ikke selge
Kunstrådgiver Mie Mortensen jobber for privatpersoner i Oslo og London. På besøk hos Kunstpraten tipser hun om kunst som kan være gode investeringsobjekter og hvilken kunst man absolutt bør holde seg unna. 
Kunstner Nora Nesheim: – Har solgt rundt 300 verk totalt
26-åringen har satset som kunstner i over tre år, og jobber som sin egen gallerist via sosiale medier. 
Bedragerisiktet gallerieiers selskap er konkurs
Et selskap eid av den kontroversielle kunstneren og gallerieieren John Erik Werner Jensen Hedemark er konkurs på grunn av ubetalte krav fra Skatteetaten.
Frans Widerbergs sønner viser frem familieskattene
Frans, Nico og Thomas Widerberg stiller ut 55 verk på Galleri Lofoten. – Nå må jeg og Thomas passe på å vise frem Frans og holde ham levende, sier Nico Widerberg.
Hjemme hos kunstprofilene: – Det er helt umulig å kjøpe alt man liker
De er ansvarlige for store mengder kunst i Norge, men hva har de egentlig hengende på veggen i sitt eget hjem? – Jeg angrer på at jeg ikke har kjøpt mer, sier direktøren for Munchmuseet. 
Slik påvirkes kunstbransjen av coronaviruset
Stengte dører, permitteringer og økt nettsalg preger kunstbransjen under coronakrisen. – Når publikum uteblir, så stopper kontantstrømmen og likviditeten blir strupt, sier museumsdirektør Petter Snare.