<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">
geir hiller holom
– Mislykkes de vil aksjekursen rase
Ultimovacs løftes på børs etter godkjenning, men resultater fra hudkreftstudie i mars vil bli avgjørende. – Skulle de mislykkes vil tilliten til vaksinen og aksjekursen rase, sier analytiker.
Nykode landet gigantinvestor
En av verdens største kapitalforvaltere tok et stort jafs av Nykode-emisjonen i oktober i fjor. – En sterk validering, sier DNB Markets-analytiker Geir Hiller Holom.
– Dette markedet er enormt
– Dette markedet er enormt, sier DNB-analytiker Geir Hiller Holom. Han nevner også tre andre spennende biotekaksjer.
Kan gjøre en kule på kreftvaksiner
DNB-analytiker Geir Hiller Holom har ståltro på to biotekselskaper som kan bli ledende i det enorme markedet for kreftbehandling.
DNB Markets roper varsko: – Småsparere må absolutt holde seg unna aksjen
BerGenBios kursutvikling har vært et rent mareritt så langt i år, men onsdag skjøt aksjen opp over 46 prosent etter en bullanalyse fra Carnegie. Torsdag er DNB Markets ute med en fersk analyse som spår aksjen rett ned igjen.
– Hvis neste studie mislykkes vil det være katastrofalt
Ultimovacs kollapser på Oslo Børs etter å ha mislykkes med første fase 2-studie. – Hvis neste studie også mislykkes, vil det være katastrofalt for selskapet, sier DNBs Geir Hiller Holom.
Biotekbombe på børsen – 24 milliarder tapt
Biotek-aksjene på Oslo Børs har stupt. Midt i stormen står Jónas Einarsson og det spesialiserte fondet Radforsk. Han er iskald. – Det tar ett eller to år og så snur det, sier han.