<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">
goodwood
Militærflyplassen som ble til et bilmekka
GOODWOOD, ENGLAND: Historisk racing blir knapt vakrere enn på å bivåne racere fra 1950- og 1960-tallet i aksjon inn i skumringstimen.
Returnerer, men ikke for å vinne
70 år etter at den vant Goodwood 9-Hour race i 1952 returnerer denne Aston Martin DB3 igjen neste helg. Ikke for å vinne race, men å bli solgt.
Det desidert beste bilshowet på planeten
GOODWOOD HOUSE, ENGLAND: I løpet av snart tre tiår har Goodwood Festival of Speed blitt endret fra en motorsportshistorisk hagefest til det desidert beste bilshowet på planeten.
Elektrisk hyperbil satte spinnvill rekord
Med to vifter for marktrykk satte McMurtry Spéirling ny bestetid opp Goodwood-bakken.
Sikter mot historiske billøp
Veteranen Arne Berg og nykommeren Christina Dobloug har ambisjoner om å delta i Goodwood Revival med legenden Ford Mustang.
Feier jubileum –  nordmann får eksklusiv invitasjon
Mini Cooper feirer 60 år i år, og i den anledning inviterer Goodwood Revival de 30 beste Mini-førerne til duell. Norske Lars Ekorness er blant de utvalgte.
Goodwood Revival – Norsk nedtur, stor suksess
Goodwood, England: Ingen av de tre norske bilene på årets Goodwood Revival kom til mål. Trøsten får være at de øvrige 500 bilene igjen skapte en episk fartsfest.