<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">
gründerintervju
Når mor og far ringer døgnet rundt, finnes det faktisk hjelp å få
Da de endelig innså at det aldri passet å si opp faste jobber for å bli gründere, var det gjort. Nå har Kakadu fått Schibsted, BankID og andre store bedrifter som kunder og partnere.
Vil knuse finn.no på pris
Da Stian Chapman bestemte seg for å starte noe selv, var valget enkelt: Gjør det stort eller ingen ting. Nå tar han opp kampen mot finn.no på boligannonsering.
Doktorgraden som får underernærte opp i vekt ved hjelp av algoritmer
Behovet for nye måter å løse omsorgsbehovet på norske sykehus og sykehjem tvinger seg frem. FoodCaptures digitale løsning for underernærte skal redusere antall liggedøgn og frigjøre ressurser.
– Det var et mareritt med avbestillinger, så jeg skjønte at jeg måtte forenkle
Facility App er bokstavelig talt utviklet i baren. – Det er en perfekt storm hvor både vi og driverne tjener gode penger, sier Creative Bars-gründer Alexander Breivik, som sikter mot en omsetning på 100 millioner kroner i år. 
– Hundre prosent prestasjonsbasert, det liker jeg
Familien bodde i kirkeasyl i Voksen kirke på Oslos vestkant. I voksen alder opplevde Fahim Azimi Waaler å få utallige avslag på jobbsøknader i offentlig sektor. Nå vil han la resultatene tale for seg.
Bygget global bedrift med dagpenger fra Nav
Tine Karlsen visste at det aldri var aktuelt å ha en vanlig jobb. Nå har gründeren 31 ansatte i fire land og kunder som The Economist, Schibsted, Osprey og en av verdens mest kjente strømmetjenester.
Kommer nå: Kunstig intelligens som hjelper jurister og Nav å skrive i klartekst
Det finnes et verktøy som sørger for effektivt og klart språk for alle som skriver tekst, enten det er snakk om epost eller lange rapporter.