<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">
gro solemdal rojahn
Pant over pipa skal redde bolig fra tvangssalg
Leif Nilsens tvangssalg av hytta til Cæsar-stjerne Gro Solemdal kan bli stoppet av et pant til Landsbanki, som gikk konkurs i 2008, for lån til et selskap som ble tvangsoppløst i 2011.
Cæsar-stjerne mister boligen etter Solberg-lån
Henning Solberg lånte 10 millioner fra Gatebil-gründer Leif Nilsen mot at Solberg ordnet pant i Geilo-bolgen til «Hotel Cæsar»-stjerne Gro Solemdal. Retten gikk ikke med på å stoppe tvangssalg.
Falsk takst, falsk kjøpekontrakt og falsk pant
Jens Rojahn hevder Henning Solberg fikk han til å signere et tomt pantedokument for å fikse et lån på 200.000. Pantedokumentet brukte Solberg til å ta opp eget lån på 10 millioner.
Solberg pantsatte Cæsar-stjernes hytte for lån til Økokrim-tiltalte
Henning Solberg fikk lån via Gatebil-kompis Leif Nilsen med penger fra Askim & Spydeberg Sparebank, og pant i luksushytta til Cæsar-stjerne. Pengene forsvant til Erik Egenæs og Endre Tangenes.
Cæsar-stjerne til kamp mot tvangssalg fra Solberg-kreditor
Hotel Cæsar-stjerne Gro Solemdal Rojahn kjemper mot forfalsket signatur og tvangssalg etter at Gatebil-gründer Leif Nilsen fikk pant for 10 millioner for lån til Henning Solberg.