<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">
grunder
Sikter mot 100 millioner etter fire år
Etter fire års drift har IT-konsulentselskapet Boitano mål om å nå 100 millioner kroner i omsetning. Deretter skal det vokse 25 prosent hvert år og investere overskuddet i startups.
– Konkurrentene har ikke sjans
Solution Seeker har utviklet en teknologi som forbedrer olje- og gassproduksjonen med kunstig intelligens. – Vi er best i verden, skryter Vidar Gunnerud.
Norske apputviklere har tapt 126 millioner
Med 1,5 millioner månedlige aktive brukere kan det se ut som at Spond har lykkes, men regnskapet viser at selskapet er et tapssluk. 
Varsler børsnotering i 2023: Vil erobre diabetes-markededet med spray
Det norske firmaet InsuLife vil ta sin del av at marked på hundrevis av milliarder. Vi prater med en av gründerne i selskapet, adm. dir. Åge Nærdal.
Suksessrike barn? Slik oppdrar du dem
Mange foreldre lurer på hvordan de skal oppdra poden til å bli over snittet vellykket. Eller – hvordan oppdra barn til å bli entreprenører som Bill Gates eller Steve Jobs?
Vil vokse fra 50 til 150 lokasjoner i løpet av året
For to år siden startet gründerne opp Savvie. I fjor kom de på Forbes' liste over 25 startups innen maskinlæring å følge med på. Nå er de plukket ut til Extreme Tech Challenge i San Francisco. 
Millionene fosser ut av Investinor-selskap
Det norske drikke- og ernæringsselskapet Smartfish har tapt over 140 millioner kroner på fem år.