<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">
gsf
Litt svakere enn ventet fra Grieg Seafood
Grieg Seafood fikk et operasjonelt driftsresultat på 156 millioner kroner i fjerde kvartal. Det var noe svakere enn hva analytikerne ventet.
Venter rekordstramt laksemarked
Danske Bank-analytiker Wilhelm Dahl Røe tror høyere laksepriser vil oppveie den negative bunnlinjeeffekten av regjeringens grunnrenteskatt.
Lakseprisene svakt ned
Lakseprisene faller svakt og en oppdretter sier at markedet er avventende.
Venter massivt kutt i lakseskatten
Først var Christian Nordby i Kepler Cheuvreux ute og spådde kraftig kutt til 25 prosent lakseskatt. Nå går DNB Markets-analytiker Alexander Aukner enda lengre i spådommene.
Lakseutspill ga verdihopp på 16 milliarder
– Vedum har i samtaler indikert at det er provenyet på 3,65 til 3,80 milliarder kroner man skal gå etter, og det er den største endringen fra tidligere, sier analysesjef Alexander Aukner.
Spår kjempekutt i lakseskatten
– Jeg tror at regjeringen har gått ut høyt med en skattesats på 40 prosent for å kunne ha et forhandlingsrom med Høyre, sier sjømatanalytiker Christian Nordby i Kepler Cheuvreux.
Kepler Cheuvreux: Matvaredeflasjon kan bli den største overraskelsen
Analytiker Christian Nordby er derimot lite bekymret over den foreslåtte lakseskatten, som allerede er bakt inn i meglerhusenes inntjeningsestimater.