<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">
gulating lagmannsrett
Nekter å selge – tar tilsynet til retten
7. februar neste år møtes Schibsted og Konkurransetilsynet i Gulating lagmannsrett. Mediekonsernet ønsker retten til å beholde Nettbil.
Telenor tapte – rekordgebyr opprettholdes
Lagmannsretten har gitt Konkurransetilsynet fullt medhold i saken mot Telenor. Telenor-gebyret på rekordstore 788 millioner kroner opprettholdes.
Frifunnet for krav på 135 millioner
Styreleder Asle Solheim i konkursrammede Bergen Group Hanøytangen ble saksøkt av flere underleverandører. Nå har han vunnet frem mot alle. – Prosessrisikoen på saksøkernes side har ikke vært god, mener hans advokat.
Boligkjøpere tapte millionkrangel om nabogrense
Boligkjøperne hevdet at avstanden til nabogrensen var for kort, og krevde 1,6 millioner kroner i erstatning. De får ingenting, slår lagmannsretten fast.
Lovendring kan gi et ekstra år i retten
Juridisk direktør Karin Stakkestad Laastad i Konkurransetilsynet frykter at foreslått lovendring gjør at det tar et ekstra års tid å bli ferdig med ankesaker.
Høyst usikker Prosafe-betaling for Westcon
Prosafe er dømt til å betale 465 millioner kroner til Westcon Yards. Boligriggselskapet er imidlertid på konkursens rand, og det er usikkert hvor mye penger verftet får ut.
Fradrag for latente skatteforpliktelser?
Det avgjørende beror på sannsynligheten for at den latente skatteforpliktelsen realiseres «innen overskuelig fremtid», skriver advokat Kåre I. Moljord.