<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">
hans thrane nielsen
– Børsen skal i 2.000!
Hans Thrane Nielsen har levert 1.293 prosent avkastning på 25 år som Storebrand-forvalter. Nå spår han børsen opp over 50 prosent og lister opp 20 vinneraksjer.
Enorme kursutslag på kvartalstall
Mens noen selskaper har flydd himmelhøyt på kvartalstall, har andre selskaper skremt vettet av investorene. – I et krevende marked reagerer aksjekurser mer, sier Leif Eriksrød. 
– Et selskap vi er veldig glade i
Storebrand-forvalter Hans Thrane Nielsen har tatt flere grep den siste måneden, og trekker frem en fornybar-favoritt.
Kruttsterk avkastning på Oslo Børs
Selskapene på Oslo Børs håver inn etter fjorårets rekordår. – Inntjeningsnivået er veldig bra for norsk næringsliv, bedrifter og fondskunder, sier Storebrand-forvalter Hans Thrane Nielsen.
– Ser ut som investorene har et horn i siden til Norge
Det har kommet mange forklaringer på hvorfor den norske kronen er så svak. Porteføljeforvalter Hans Thrane Nielsen i Storebrand mener det nå også er en «ut av Norge»-effekt flere steder på Oslo Børs.
Tror ikke på markedet – kjøper aksjer
Halvparten av selskapene i hovedindeksen har levert bedre enn ventet. Det har lite å si. – Markedet hører ikke på selskapene, sier Eika-topp Gaute Eie. Han utnytter fallet.
Dette er tiårets beste aksjer på Oslo Børs
Den trauste elektronikkprodusenten Kitron er vinneren på Oslo Børs de siste ti årene med en avkastning på 2.250 prosent. Ifølge forvalter Hans Thrane Nielsen har vinneraksjene seks kjennetegn.