<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">
hanwha solutions
Storaksjonær kneler i Rec-opprøret
Etter massivt press fra aksjonærer med Lodbrok Capital i spissen, går Hanwha Solutions med på å få inn et uavhengig medlem i Rec Silicon-styret.
Amerikanere blander seg inn i Rec-opprøret
Lodbrok Capital har fått med seg amerikanske Water Street i aksjonæropprøret mot storeieren Hanwha Solutions. Sammen krever de ny generalforsamling og valg av nytt styremedlem.
Opprørsk svenske ypper til aksjonærkamp i Rec
Investeringsselskapet Lodbrok Capital har kjøpt seg opp til å bli nest største eier i Rec Silicon og ypper til aksjonærkamp med storeieren Hanwha Solutions.
Rec-storeier går til motangrep
Lodbrok Capital frykter Hanwha Solutions vil gjøre aksjonærfiendtlige grep i Rec Silicon. Nå forsikrer koreanerne om at alle avgjørelser vil tas til aksjonærenes beste.
Kina tredoblet solcellesalget gjennom pandemien
Kina har mye sand, kull og billig arbeidskraft. Det gir de laveste kostnadene for polysilisium og lavest pris for solceller, og det er alt i en industri der det konkurreres ned til det siste øret pr. kilowattime.
Aksjonæropprør i Rec
Investeringsselskapet Lodbrok Capital raser mot Rec Silicons storaksjonær Hanwha Solutions, og mener det er fare for at storeieren vil gjøre aksjonærfiendtlige grep.
– REC-aksjonærene kan puste lettet ut
Jonas Fremming fryktet kostnadssprekk, men ble lettet da han så RECs beregninger. Nå er analytikerens største bekymring at selskapet inngår dårlige avtaler med sin nye storeier.