<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">
helene sundt
Harald (32) er norgesmester i p-piller – skal hente 50 millioner
Med Sundt-familien og svigerfar Hallvard Flatland på laget er gründerselskapet blitt norgesmester i p-piller. Nå sikter Harald Dobloug på internasjonal skalering og børs.
Jakter exit i Afrika
Med kapital fra Kjetil Holta, Egil Stenshagen og Sundt-familien har Spear Capital kjøpt selskaper i det sørlige Afrika. Nå trenger Martin Soderberg et salg.
Milliardærarvinger dumper aksje etter mangedobling
Magnora har gått som en kule de siste månedene. Sundt-søsknene Christian og Else Helene har brukt desember til å kvitte seg med aksjer i selskapet.
Coronataperne
Hotelleiendomseierne har sett leieinntektene stupe 30 prosent under coronapandemien. Hotellverdiene er barbert med 5 til 15 prosent, anslår analysesjef.
Disse rike blødde mest
Hvem har det verst? Torstein Hagen som ble 40 milliarder fattigere og er god for 20? Eller Tor Olav Trøim som hadde 2,8 milliarder og har lite synlige verdier igjen?
Tjente 2,3 milliarder kroner i fjor
I fjor skuffet Sundt-systemet inn et overskudd på 2,3 milliarder kroner etter kraftig kursoppgang i Pandox. Hittil i år har aksjene gitt et papirtap på 2,9 milliarder kroner.
Rikes krisetilstand
Børskrakket har rystet Norges rikeste til grunnvollene. Finansavisen har gått gjennom hvem som har klart seg best og verst.