<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">
helsedirektoratet
Kulturlivet skuffet over lettelser – går ikke langt nok
Regjeringens lettelser på offentlige arrangement får ingen helhjertet omfavnelse av kulturlivet. Virke mener tiltakene fortsatt er for strenge.
Helsedirektoratet og FHI anbefaler å øke antallet deltagere på arrangementer
Helsedirektoratet og FHI anbefaler å øke antallet på offentlige innendørs arrangementer til 1.500 deltagere, dersom det er faste tilviste plasser.
Anbefaler å åpne for skjenking – delvis
Delvis skjenkeåpning, gult nivå i alle skoler og slutt på karanteneplikten er blant tiltakene helsemyndighetene anbefaler regjeringen å innføre.
Kjerkol lover strategi for hvordan vi skal leve med corona
Det skal komme en langsiktig strategi fra regjeringen om hvordan vi skal leve med coronaviruset, sier helseminister Ingvild Kjerkol (Ap) til Aftenposten
Helsedirektoratet vurderer ulike skjenkeregler for barer og restauranter
Helsedirektoratet vurderer om det er mulig å gjøre tiltakslettelser for de rene restaurantene.
Helsedirektoratet snur om coronapass
Omicronvarianten smitter både vaksinerte og tidligere smittede. Helsedirektoratet mener at det gjør coronapass unødvendig, men FHI er ikke enig.
Helsedirektoratet om ny virusvariant: Fare for at vi rykker tilbake til start
Den nye virusvarianten som skaper frykt i verden kan i verste fall gi høy risiko for alvorlig sykdom hos mange personer, advarer Helsedirektoratet.