<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">
helseteknologi
Ser kraftig etterspørsel etter helsetech
Helseteknologiselskapet Tellu prises til i underkant av en halv milliard i en nylig emisjon. Nå bytter selskapet ut sjefen og satser på vekst.
Søkkrik på p-piller
Edvard Engesæth og Nurx fikk først en rakettstart på gründerlivet i USA. Fem år senere står teknologiselskapet i sentrum av landets mest betente debatt, og sender salgstallene går til himmels.
Norge henger etter på helse-tech
Alle venter et stramt statsbudsjett for å stagge presset i økonomien. Teknologien som kan redusere den aller største utgiftsposten står fast i utredninger og pilotforsøk, skriver adm. direktør Øystein E. Søreide i Abelia.
Helsetech-selskap kjøper seg opp i Danmark
Det PE-backede, norske helseteknologiselskapet Bliksund kjøper danske Incendium. Det første av flere planlagte oppkjøp.
Hele Norge eksporterer?
Norsk eksport, minus olje og gass, skal økes med 50 prosent innen 2030. Gode nyheter, men hvorfor er ikke tjenestenæringen og helseinnovasjon mer fremtredende i denne strategien, spør artikkelforfatterne.
Treningsapp på resept
Treningsappen Myworkout er først i verden med digital trening som medisin. Målgruppen er én milliard mennesker med livsstilssykdommer og aldersrelaterte problemer.
Goldman ser 70 prosent oppside i Cathie Wood-favoritt
Helsetechselskapet Teladoc høster stående ovasjoner fra Goldman Sachs.