<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">
hexagon composites
Ny datter på vei ut
Hexagon Composites stiger tirsdag etter at selskapet meldte om en strategisk gjennomgang av datterselskapet Hexagon Ragasco.
Børsjubel etter resultathopp
Endelig begynner prisøkningene å slå inn for Hexagon Composites. Det førte til en solid resultatforbedring og et kraftig kursløft.
Resultathopp i Hexagon Composites
Hexagon Composites kan vise til vekst i både omsetning og resultat. Aksjen stiger markant på Oslo Børs.
Hexagon Purus frykter ikke nye Nikola-problemer
– Vi er ikke bekymret for Nikola-betalingene, sier konsernsjef Morten Holum i Hexagon Purus. Den amerikanske lastebilprodusenten er igjen i trøbbel etter flere lastebilbranner.
– Markedet er veldig sterkt
Hexagon Agility har fått sin største kontrakt noensinne for frakt av naturgass. Selskapet skal levere containerløsninger til en verdi av 550 millioner kroner.
Meglerhus vraker kjøpsanbefaling to uker før kvartalstallene kommer
Både DNB Markets og SpareBank 1 Markets nedgraderer Hexagon Composites to uker før offentliggjøringen av kvartalstallene.
Børstaper ble børsvinner
Hexagon Composites ble en av børsvinnerne torsdag, til tross for et kursfall på 14 prosent. Selskapets aksjer i datterselskapet Hexagon Purus er nå gratis, hevder Carnegies Fabian Jørgensen.