<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">
hexagon purus
Satser på hydrogen foran havvind
Kraft-aksjer stuper på børsen på grunn av økte renter. En av USAs største vindkraftutbyggere satser ikke på havvind, fordi det er vanskelig nok på land.
Hexagon Purus frykter ikke nye Nikola-problemer
– Vi er ikke bekymret for Nikola-betalingene, sier konsernsjef Morten Holum i Hexagon Purus. Den amerikanske lastebilprodusenten er igjen i trøbbel etter flere lastebilbranner.
Hexagon Purus tapte 150 millioner i andre kvartal
Hexagon Purus kan vise til omsetningsvekst, men pengene fortsetter å renne ut av selskapet.
Børstaper ble børsvinner
Hexagon Composites ble en av børsvinnerne torsdag, til tross for et kursfall på 14 prosent. Selskapets aksjer i datterselskapet Hexagon Purus er nå gratis, hevder Carnegies Fabian Jørgensen.
Tapene fortsetter for Hexagon Purus
Selv om omsetningen økte med 53 prosent mellom første kvartal 2022 og første kvartal 2023, ender Hexagon Purus med rød bunnlinje som i år var 30 prosent lavere enn i fjor. 
Hegaxon Purus åpnet ny fabrikk
Hexagon Purus skal produsere batteri- og hydrogenlagringssystemer til tunge kjøretøyer i Canada.
Hexagon Purus melder om avtale med Panasonic i USA
Hexagon Purus Systems USA, et datterselskap av Hexagon Purus, har signert en flerårig avtale med Panasonic Energy om levering av litium-ion battericeller for Hexagon Purus' proprietære batterisystemer.