<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">
hitec vision
Tjener opptil 100 millioner på gigantsalget
– Vi skal doble porteføljen i løpet av fem år, sier idemaker William W. Wittusen i ABP. Selv får han ut opp mot 100 millioner.
Kjøper oljeselskap for 5,3 milliarder
Etter forrige transaksjon på 10 milliarder ble NEO Energy blant de fem størst olje- og gassprodusentene i Storbritannia. Nå styrker de posisjonen ytterligere.
HitecVision-selskaper slått konkurs
Oppkjøpsfondet HitecVisions oljeservicekonsern Moreld har fått sine første konkurser. NP Group og tre datterselskaper har meldt oppbud med 270 millioner i gjeld.  
Utbyttefest for Gjedebo-familien
Etter å ha solgt seg ut av oppkjøpsfondet HitecVision med stor gevinst, unnet Gjedebo-familien seg et ekstraordinært utbytte på 211 millioner kroner i fjor.
HitecVision kjøper felt fra Total
Oljeselskaper bekymret for Prosafe-exit
Konkurransetilsynet har satt foten ned for en fusjon mellom Prosafe og Floatel International. Equinor, Aker BP, Lundin og Vår Energi er imidlertid bekymret for flotellkapasiteten på sokkelen.
Vår Energi blar opp 41 mrd for mer enn 20 felt
Vår Energi AS, eid av Eni og HitecVision, har i dag signert en avtale om å overta ExxonMobils oppstrøms-aktiviteter i Norge.