<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">
hitecvision
Oppkjøp i boks – blir Norges største havvindselskap
HitecVision-deleide Vårgrønn blir Norges største havvindselskap etter Dogger Bank-kjøp.
Feirer oljeoppturen med spinnvill hybrid-Ferrari
Ole Ertvaag unner seg 40 millioner kroner etter et middelmådig 2021, men sterke oljepriser har allerede løftet verdiene i år. Nå har har kjøpt seg en eksklusiv Ferrari for pengene.
Fornybarselskap doblet overskuddet med olje- og gassinntekter
I desember 2020 byttet Ocean Installer navn til Havfram for å bli grønne. I fjor ble overskuddet nesten doblet til 64 millioner kroner, men det var olje og gass som dro lasset.
HitecVisions storsalg får nytt lys
HitecVision fikk ikke solgt oljeserviceselskapene, og la dem heller inn under Moreld-paraplyen. Nå baner en totalrenovering av konsernet vei for et nytt salgsforsøk.
Kjøper seg inn i verdens største havvindprosjekt
Vårgrønn kjøper 20 prosent eierandel i verdens største havvindprosjekt Dogger Bank, med mål om å bli en betydelig aktør innen utvikling av havvind med fokus på de nordeuropeiske markedene.
Får investeringskapasitet på opptil 20 mrd.
På tre år har verdien av TrønderEnergi økt med 74 prosent. Nå etablerer det et nytt fornybarselskap med HitecVision, som skal bli ledende i Norden.
Norsk industritrio mener de har funnet en havvindjoker
Store nye havvindutbygginger vil kreve enorme investeringer i strømnettet. Kongsberg Gruppen, Moreld og Arendals Fossekompani mener hydrogen må til.