<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">
hvitvasking
Dømt for grov hvitvasking
Oslo tingrett har dømt forretningsmannen Per Morten Hansen til fengsel for grov hvitvasking i forbindelse med et direktørbedrageri i Belgia. Hansen skal anke dommen.
Hodestups etter ny sjokkavsløring
I desember sa Credit Suisse-styreleder Axel Lehmann at kapitalflukten hadde stoppet opp. I samme kvartal tok kundene 120 milliarder dollar ut av banken.
Lagmannsretten forkaster anken til siktet bankansatt
En bankansatt i Sparebank 1 SMN ble lørdag varetektsfengslet i to uker, siktet for underslag og hvitvasking. Han anket fengslingen, men denne ble forkastet.
Bankansatt i Trøndelag siktet for underslag og hvitvasking av flere titalls millioner
En bankansatt er pågrepet i Trøndelag, siktet for grovt underslag og hvitvasking av penger.
5 år og 8 måneder fengsel for tidligere minister
En tidligere innenriksminister i Bolivia er dømt til 70 måneders fengsel for å hvitvaske bestikkelser han har tatt i mot.
Økokrim og PST venter mer digital hvitvasking
«Muldyr», nye betalingsaktører og kryptovaluta er i søkelyset i den nasjonale risikovurderingen for hvitvasking og terrorfinansiering fra Økokrim og PST.
Afrikas rikeste kvinne etterlyst av Interpol
Isabel dos Santos, kjent som Afrikas rikeste kvinne og datter av Angolas tidligere president Jose Eduardo dos Santos, er internasjonalt etterlyst av Interpol.