<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">
hyttebygging
Spår positivt boligmarked i 2023 og rekyl i 2024
Veslefrikk Eiendom har i år kjøpt bolig- og hyttetomter for nesten 800 millioner kroner og kan være klare med 300 enheter i markedet til neste år.
– Åpenbart at renten biter mer i hyttemarkedet
– Fjellhyttemarkedet vil sannsynligvis oppleve tilbudsoverskudd og prisnedgang, sier Bjørn Mangor Birkeland i Prognosesenteret.
Strandsoneutspill provoserer
Friluftslivsorganisasjonene reagerer kraftig på at kommunalministeren Sigbjørn Gjelsvik (Sp) vil myke opp reglene for bygging i strandsonen.
Her skal de selge 100 hytter i året
I et av de mest snøsikre områdene i Europa sitter milliardene løst og målene er hårete. – Vi skal selge 100 fritidsboliger hvert år, sier eiendomsdirektør Nils Akselberg.
Odd-Bjørn Hjelmeset skal få fart på hyttebyggingen på Gol
Den tidligere VM-vinneren rykker inn på eiersiden i Skagahøgdi, som har ambisjoner om å bli en større hyttedestinasjon.
Børstoppenes hytteraid
Hyttebyggingen i 2021 kan knuse alle rekorder. Konsernsjefene på Oslo Børs har spent på seg skiene og dratt på oppkjøpsraid. Favorittene er Hafjell, Kvitfjell, Geilo og Norefjell.
Håver inn på hyttesalg
Hytteprodusentene bygger om kapp og kjemper om å få oppfylle nordmenns hyttedrømmer. – Vi får en samlet omsetning på over 400 millioner kroner, sier hyttegründer Arve Noreng.