<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">
hyttepriser
Solgte Beitostølen-hytte for 23 millioner
Anders Lysholm i Privatmegleren melder om et kjøligere hyttemarked på fjellet. Det hindret ikke en hytte fra å bli solgt for 23 millioner.
Korreksjon i fjellheimen
– Mye av det som ville blitt revet bort i 2020 og 2021, må vi nå smøre oss litt med tålmodighet for å få solgt, sier Bendik Hall Blumenthal i Nordvik eiendomsmegling.
Mystikk om hyttesalg
Man kan tenke seg at noen, når de økonomiske tidene blir dårligere, selger hyttene sine. Og det er først når antallet fjellhytter til salgs øker, at prisene faller.
Hytteprisene kraftig opp
Prisene for fritidsboliger i Norge steg 15,6 prosent i første halvår 2022, men volumet falt over 30 prosent.
Rekordåret 2020 – nordmenn kjøpte hytter for 33,6 milliarder
Aldri har det vært solgt flere hytter, og aldri har prisene vært høyere. Coronapandemien har fyrt opp hyttesalget til nye rekorder.
Kvitfjell-hytte solgt for 35 millioner i budrunde
Det er sjeldent øverste prissjikt på fjellet opplever budrunde. Det ble likevel kamp om giganthytta på Kvitfjell, som noterer soleklar ny rekord som årets dyreste fjellhytte.
Geilo-hytte ble 33 prosent dyrere etter heftig budrunde
– Prisantydningen var speilet mot andre salg. Det som er nytt nå er mer budrunder på fjellet, sier megler Christian Haatuft på Geilo.