<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">
Kjøp
hyttepriser
Rekordåret 2020 – nordmenn kjøpte hytter for 33,6 milliarder
Aldri har det vært solgt flere hytter, og aldri har prisene vært høyere. Coronapandemien har fyrt opp hyttesalget til nye rekorder.
Kvitfjell-hytte solgt for 35 millioner i budrunde
Det er sjeldent øverste prissjikt på fjellet opplever budrunde. Det ble likevel kamp om giganthytta på Kvitfjell, som noterer soleklar ny rekord som årets dyreste fjellhytte.
Geilo-hytte ble 33 prosent dyrere etter heftig budrunde
– Prisantydningen var speilet mot andre salg. Det som er nytt nå er mer budrunder på fjellet, sier megler Christian Haatuft på Geilo.
Bråbrems i hyttebyggingen på fjellet
Mens etterspørselen øker kraftig på grunn av utreisevanskeligheter, faller byggeaktiviteten på fjellet. Det viser tall DNB Eiendom har hentet inn.
Hemsedal er landets dyreste alpinhyttemarked
Tinglyste salg i Hemsedal viser at gjennomsnittsprisen for en fritidsbolig ved alpinanlegget er 46 prosent høyere i år.
Refser utleieklausuler på fjellet
– Altfor mange misforstår. Det er ikke slik at de som bygger, gjør dette for at andre skal tjene penger på utleie, sier Bjørn Erik Øye i Prognosesenteret.
Frister med lavprisleiligheter i Hemsedal
Ved alpinanlegget i Hemsedal bygger Solon Eiendom en fjellandsby med en rekke små selveierleiligheter. De minste er på 21 kvadratmeter og starter på 1,6 millioner kroner.