<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">
idekapital
Norsk selskap selges til fintech-rakett i London
Det norske fintech-selskapet ble raket ut av et konkursbo og er nå solgt med suksess. Men én kjendisinvestor fikk ikke ble med på exiten.
Henter 20 millioner til smarte regnskap
Idékapital og Nordea Growth er nye investorer når regnskapsteknologiselskapet Accountflow henter vekstkapital.
– Lønnsomhet er mål nummer én
– Du har ikke lyst til å hente penger i dagens marked, sier No Isolation-gründer Karen Dolva. Etter å ha hentet 200 millioner kroner sikter bedriften mot pluss.
– Det har vært en periode med eufori
– Vi er i investeringsmodus, sier Kristian Øvsthus i Idékapital. Til tross for børskollaps i tech har han rundt 600 millioner kroner å pløye inn i ferske tech-selskaper.
– Målet er å bli verdensledende
Idekapital-partner Kristian Øvsthus satser 40 millioner på prop tech. – Vi gjør aldri en investering uten å se for oss tigangeren. Dette kan bli et gigantisk selskap, sier han.
Femdoblet prisingen på ett år
I sommer hentet teknologiselskapet Cavai 80 millioner kroner. Etter emisjonen prises selskapet til 300 millioner kroner.
Nullvekst for startup-vidunder
I 2017 var ByBubbly én av Norges ledende oppstartsbedrifter. I fjor hadde selskapet null omsetningsvekst og reduksjon i bemanningen.