<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">
ingrid teigland akay
Ny kjendisfest for PE-fond
Med en avkastning på godt over 50 prosent siden 2018 tar Hadean Ventures sats, og etablerer et nytt helsefond. Og kjendisene kaster seg på.
Venter større oppkjøp enn Algeta: – Verden er sulten på helseinnovasjon
Hun ser et hav av investeringsmuligheter, og tror det kommer større oppkjøp enn Bayers kjøp av norske Algeta for nær 18 milliarder kroner.
PE-fond nærmer seg fullinvestert
Det svært kjendistunge PE-fondet Hadean Ventures rundet ti investeringer denne uken. Med et nært fullinvestert fond kan det tyde på at Hadean snart vil etablere sitt andre fond.
Hadean gjør sin tiende investering
Helsefondet Hadean Ventures og Investinor tegner seg for 23 millioner kroner hver i norske CardioMech. Emisjonen på 180 millioner kroner er samtidig den største medtek-investeringen i Norden i år.
Potensiell coronavaksine solgt til amerikansk gigant
Helsefondet Hadean Ventures rakk kun å være aksjonærer i østerrikske Themis i et drøyt svangerskap før den amerikanske kjempen Merck fikk snusen i at selskapet var lengt fremme med en coronavaksine, som slukte hele selskapet.
PE-fond inn i kjendistungt kreftmedisinselskap
Helsefondet Hadean Ventures fyller på 40 millioner kroner i kreftmedisinselskapet Oncoinvent sammen med blant andre Sundt-familien og gründer Roy Larsen.
PE-fond varsler store coronainvesteringer
Kjendistunge Hadean Ventures sitter med mesteparten av fondet i cash, og planlegger nå å pøse penger inn i helsesektoren. – Vi er i full investeringsmodus, sier toppsjef Ingrid Teigland Akay.