<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">
innlandet
Sveaas vurderer å anmelde hundeforsvinning
Jakthunden Bamse (4) til Christen Sveaas er sporløst forsvunnet. Nå mistenkes det at den er tatt for å brukes til avl. 25.000 kroner er utlovet i dusør.
Rekordoverskudd med høye trepriser
I fjor, da prisene på trelast føk til værs, brukte mange feriepengene på store og små byggeprosjekter. Nå jubler skogeierne i Glommen Mjøsen Skog over tidenes resultat.
Slo fem konkurrenter – vant oppdrag til 268 mill.
AF Gruppen-eide Betonmast vant konkurransen om å få oppføre Elvias nye hovedkvarter i Hamar. Nå trenger selskapet flere ansatte.
Dæhlie satser stort på Stange
Bjørn Dæhlie og en lokal eiendomsutvikler har sikret seg 1.000 mål i Stange kommune. De skal bygge boliger for 4.500 mennesker rundt en splitter ny togstasjon.
Vekststrategi gir uttelling på Hamar
Østby Aarskog på Hamar er nå Innlandets femte største advokatfirma. I fjor økte inntektene med 40 prosent og de skal videre opp i år.
Shoppingboom i sommervarmen
Etter måneder med stengte butikker i Stor-Oslo, er kundene på vei tilbake. I juni noterer flere kjøpesentre rekordomsetning og noe vårens salgssvikt er hentet inn.
Hunton på glid, men på etterskudd
Ambisjonen om en omsetning på 700 millioner står ved lag, men ikke før om tre år.