<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">
innovasjon norge
Mener Norge er for avhengig av råvarer
Økte priser på oppdrettslaks, energi, aluminium, shipping og i oljeservicenæringen har ført til mange eksportrekord for Norge. Likevel er Innovasjon Norge skuffet over utviklingen, som mener Norge er for avhengig av råvarer. 
– Når du skjønner at det ikke er et marked: Gi deg!
Roomr begynte som en suksesshistorie. Innovasjon Norge og investorer var på plass. Kunder og brukere likeså. Så gikk det fullstendig åt skogen. – Jeg vet hvorfor det gikk galt, sier gründer Nikolai Nordbotn (29).
Innovasjon Norge og Yara inngår samarbeid
Innovasjon Norge har inngått en samarbeidsavtale med et av Norges største industrikonsern Yara. Formålet er tettere samarbeid særlig rettet mot eksport.
Utelivskonger satset millioner i motvind
Med statlig tilskudd og Storebrand på laget, tok utelivsaktøren byOslo Group sats og pusset opp nye lokaler under pandemien.
EU-milliarder gull verdt for norske selskaper
EUs 70 milliarder euro til Spania gir tidenes mulighet for norske eksportselskaper, skriver Nils Haugstveit, Grethe Bergsland og Bjørn-Erik Stabell.
Styrker hydrogensamarbeid med Tyskland
Innovasjon Norge har inngått en samarbeidsavtale om hydrogen med en rekke industriaktører i Nord-Tyskland.
– Vi har ikke ti år på oss
Innovasjon Norge-sjef Håkon Haugli mener havvindleverandørene som vil konkurrere internasjonalt må hive seg på de kommende månedene.